Bathmate Hercules Hydropump | Pam Besarkan Saiz Zakar

bathmate hercules seremban

Pembesar Zakar No 1 Di UK

Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25X lebih berkesan dari pam zakar yang lain.
Bathmate ini dijual sekali dengan tali pengantung untuk memudahkan pengguna. Biasanya UK, tali ini dijual berasingan tapi kami pakejkannya sekali untuk memudahkan jualan dan menjimatkan kos.

Bathmate6Strap penggantung bathmate bernilai RM50 PERCUMA (sementara stok masih ada)

Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate!
Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.

Video Bathmate Hercules Pump

Kelebihan Bathmate Full Set With Belt

• Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci
• Menambah kelebaran zakar
• Zakar lebih mantap
• Menambah stamina seksual
• Membesarkan kepala zakar
• Hentikan pancutan pramatang
• Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok

Video Cara Bathmate Hercules Berfungsi

Soalan Lazim Berkenaan Bathmate Hercules

Apakah Bathmate Hercules?
Bathmate Penis Pump adalah hydropump pertama di dunia. Ia menggunakan penyeragaman kuasa besar air dan udara untuk mewujudkan vakum yang selamat tetapi berkesan di sekeliling zakar anda. Serta menyediakan anda dengan manfaat jangka pendek seperti ereksi yang lebih kuat, ia juga menawarkan faedah jangka panjang yang besar seperti keuntungan kekal dalam kedua-dua panjang dan ukur lilit. Ia juga telah dilakukan dengan hanya bahan-bahan yang bermutu tinggi untuk memastikan keselesaan anda dan di atas segala-galanya, keselamatan.

Bagaimanakah ia berfungsi?
Bathmate Hercules menggunakan teknologi yang dipatenkan yang menggunakan kuasa semata-mata air dan udara untuk membantu anda panjang keuntungan dan ukur lilit zakar anda. Untuk memahami bagaimana ia berfungsi, anda perlu tahu bagaimana zakar dibina. Ia dibuat dari 3 bahagian. 2 bahagian yang dikenali sebagai corpora cavernosa dan yang lembut di bawah adalah spongiosum corpus. Dengan penggunaan yang teratur daripada Bathmate Hercules, anda akan mendapati kemasukan dalam jumlah darah tertarik dengan zakar anda. Peningkatan dalam aliran darah akan menghasilkan sel-sel darah baru berkembang menyebabkan zakar yang lebih besar.

Bagaimana saya menggunakannya?
Bathmate Hercules adalah alat pembesaran zakar adalah sangat mudah untuk beroperasi. Anda boleh menggunakannya sewaktu berdiri di bilik mandi atau berbaring di dalam bilik mandi. Mulakan dengan mengisi silinder dengan air dan kemudian memasukkan zakar anda ke dalamnya. Letakkan pangkal flush pam dengan kulit anda. Kemudian mula mengepam sehingga anda mewujudkan tahap vakum yang selesa. Biarkan selama 15 minit dan kemudian melepaskan udara vakum menggunakan injap di hujung peranti.

 Bilakah saya boleh mendapat keputusan?
Keputusan jangka pendek seperti peningkatan dalam kekuatan ereksi dan stamina boleh dialami selepas beberapa minggu penggunaan harian. Walau bagaimanapun untuk hasil jangka panjang seperti pembesaran kekal, anda perlu terus digunakan untuk 6-12 bulan. Sila ambil perhatian bahawa ini adalah panduan, dan keputusan boleh berbeza-beza dengan setiap pengguna individu.

Bagaimana saya membersihkan Bathmate Hercules saya?
Pembersihan peranti Hercules anda adalah sangat mudah. Hanya menenggelamkan ke dalam sink air suam dan biarkan selama 20 minit. Kemudian hanya berus di dalam dan luarannya dan kering dengan kain atau tuala.

Adakah ia selamat digunakan?
Bathmate Hercules adalah alat pembesaran zakar yang sangat mudah untuk digunakan dan sangat selamat. Semua bahan yang digunakan diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi untuk keselamatan dan keselesaan anda. Jika digunakan seperti yang diarahkan dan anda tidak lebih mengepam anda tidak perlu pengalaman dan kesan sampingan yang tidak diingini atau tidak selesa.

APA TUNGGU LAGI, DAPATKAN BATHMATE HERCULES ANDA SEKARANG!!!

CARA MENGGUNAKAN BATHMATE HERCULES

bathmate-info-hercules

hercules1

PEMBELIAN PRODUK
HARGA BATHMATE IALAH
SEUNIT RM299
HARGA PROMOSI
SEUNIT RM199

krim-urut-zakar

PERCUMA Krim Urut Zakar Developpe Sex 2 Dengan Pembelian Bathmate Hercules

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT PESANAN???
1. MASUKKAN WANG (RM199) KE SALAH SATU AKAUN BANK BERIKUT:
Maybank Berhad, Acc No : 1550-1499-3171, Nazri Zaharudin
CIMB Bank, Acc No : 0506-0159-5685-26, Nazri Zaharudin
Public Bank, Acc No : 4715-8987-36, Nazri Zaharudin
BSN, Acc No : 05107-41-00003350-3, Nazri Zaharudin
Klik Button Di bawah Sekiranya Anda Menggunakan Akaun Paypal
2. SELEPAS SELESAI, BERIKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA KAMI MELALUI SMS/WHATSAPP KE 017-6147537
Bank, Nama, Alamat, Amaun Wang, Tarikh, Masa, Kod Produk,
Cth: Maybank, Osman Ismail, 338 Jalan Perdana 7 Taman Perdana 72000 Kuala Pilah NSembilan, RM199, 02-09-14, 12.01, BATH

*BATH-KOD PRODUK BATHMATE

3. SIMPAN BUKTI PEMBAYARAN SEHINGGA ANDA MENERIMA PRODUK YANG DI PESAN
Call/SMS/Whatsapp 017-6147537 untuk sebarang pertanyaan mengenai produk. Terima kasih.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*