Wahai Sahabat, anda tentu pernah dengar mengenainya. Dengar sini baik-baik...
Anda BOLEH membesarkan zakar mengguna beberapa cara senaman dan teknik yang mudah! Hanya beberapa minit sehari, dan ia bersifat kekal. Ia mungkin sukar untuk dipercayai namun ia benar-benar berkesan. Kaedah ini adalah 100% semulajadi. Bukan alat regangan, pil, minyak atau losyen, dan pastinya bukan pembedahan.

Peralatan ini digunakan oleh pelakon porno antarabangsa dan terbukti dapat membesarkan zakar dari 1-3 inci. Ada yang melaporkan mencapai tambahan sehingga 3.5 inci! Apa yang menarik ialah kebanyakan pelanggan dapat melihat perubahan dalam 2-3 minggu pertama.  Kaedah ini adalah 100% semulajadi, selamat dan berkesan. Selain itu  doktor-doktor pakar juga mengesyorkan kaedah ini.
Mencegah Mati Pucuk (dengan melancarkan aliran darah)
Menguatkan ketegangan.
Kawal Pancutan Awal.
Tingkatkan daya pancutan mani, kepuasan pancutan yang lebih nikmat.
Meluruskan zakar yang bengkok.
Menjadikan Kepala Zakar seakan-akan cendawan busut.
Meningkatkan perjalanan darah agar lancar secara menyeluruh.
Teknik agar zakar cepat segar, selepas ejakulasi.
Pelajari rahsia seks dan otot "PC MUSCLE"
Kekalkan ketegangan agar keras lebih lama dan mantap.
Tingkatkan kepuasan pasangan.
Mengekalkan kehidupan seks yang sihat.
Antara Doktor-Doktor Yang Mengesyorkan Alat Playboy

1. DR. JOEL,  (DR. KAPLAN)
Dr Joel Kaplan is a graduate from the University of Chicago and Saybrook Institute in San Francisco, where he received his Ph.D. in clinical psychology and human sexuality.

2. DR. ARNOLD H. KEGEL,  (DR. KEGEL)
M.D., F.A.C.S.
Assistant Professor of Gynecology
University of Southern California School of Medicine

Antara Surat Pengesahan Doktor Dalam Bahasa Inggeris:

Recommendation:  Male Enhancement Program

I have been in the medical profession for some years now and I was somewhat taken aback by your claims. In my years of study and research I have never came across a program which "claimed" to solve the penis size problem. So I decided to test your program. I know from personal research that psychologically women subconsciously desire a man with a larger penis. This has always made many men feel self conscious about their penis size.

I was initially surprised at the quality of the online manual. Having read through some of the techniques I noticed that your program includes techniques devised by Dr Kegel. I already knew that these techniques had been proven to increase girth and sexual stamina. After first experimenting with these techniques I concluded that your techniques really do work. I have personally experienced a dramatic increase in my sexual stamina, and now have the ability to control my penile muscles which allows the prevention of premature ejaculation.

The techniques devised by Dr Kegel are just a very small part of your program. With the aid of the pictures I also learnt other techniques which I previously was not aware of. After only a matter of weeks, significant gains were achieved in both flaccid and erect state. The PenileSecrets program is truly unique and I would personally recommend this program on a personal and professional level to anyone. Many people in my profession shy away from talking or even researching programs like this, this is just plain ignorance. If a patient came to me and wanted advice on penis enlargement and strengthening, I would recommend PenileSecrets without a thought.

This Male Enhancement Program is the safest, easiest method to increase your penis size, sexual stamina, and self-confidence, and it really works!

Dr. Robert J. McCartney, Psy.D., RCP.
DI JAMIN BERKESAN!!!
Atau Kami Pulangkan Wang Anda
Jika anda ikuti langkah demi langkah cara menggunakan Playboy Medical Device dengan betul. Sekiranya anda telah guna selama 30 hari dan anda tidak suka akan hasilnya! Pulangkan balik PERALATAN tersebut dalam keadaan sempurna!
Kami Akan Refund, Tanpa Sebarang Soal.
Jaminan 365 Hari
+++100% Memuaskan Atau Kami Pulangkan Wang Anda
TERIMA KASIH KERANA INGIN
MEMBELI PLAYBOY MEDICAL DEVICE
CARA MEMBELI

Masukkan duit RM199 ke akaun

Maybank - 155014993171
Atas Nama - Nazri Zaharudin

Cimb Bank - 05060159568526
Atas Nama - Nazri Zaharudin

Public Bank - 4715898736
Atas Nama - Nazri Zaharudin

Bank Simpanan Nasional - 05107 41 00003350 3
Atas Nama - Nazri Zaharudin


Guna salah satu dari cara berikut;
 • Internet Banking
 • Mesin Cash Deposit
 • Pindahan Wang Melalui ATM
 • Melalui Kaunter Bankin
 • Antara Bank / Intergiro
CONTOH SMS

PMD LEE AH CHAI
NO.109 JLN RAMA
70450 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
RM199 MAYBANK
12.15PM  5.4.2012   


PMD LEE AH CHAI
NO.109 JLN RAMA
70450 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
RM199 MAYBANK
12.15PM  5.4.2012   


HANTAR KEPADA : 0176147537
* PMD- PLAYBOY MEDICAL DEVICE
Anda Mempunyai Sebarang Pertanyaan?
Sila Berhubung Terus Dengan Kami Di Talian
017-6147537 (Nazri)
lelakiterbaik@rocketmail.com
SIMPAN RESIT & BUKTI PEMBAYARAN
dan hantarkan maklumat dengan lengkap
ke 017-6147537
Pembayaran Melalui Kad Kredit atau Paypal
"Kami jamin anda akan pelajari cara-cara sebenar pelakon playboy menguatkan & membesarkan zakar mereka. Seks anda akan menjadi lebih hebat dan lebih baik lagi dari sebelumnya! Sekiranya anda telah cuba dan anda tidak gembira akan hasilnya, kami akan pulangkan wang anda!"
MUSTAHAK:
Setiap produk kami didatangkan dengan jaminan setahun, kami akan ganti sekiranya terdapat alat yang rosak atau pecah.
Sekiranya anda telah cuba dan tidak gembira dengan hasilnya, kami pulangkan wang anda!
Harga asal
RM359

Percuma -
Stallion Power Cream For Men


Harga Promosi
RM199
Tinggal 2* unit saja lagi

(bernilai RM70)
Besarkan zakar anda 1-3 inci!
Program Untuk Lelaki #1  Dunia!
Terbukti dan direkomen oleh Doktor!
100% pembesaran zakar semulajadi!
Bukan Peregang, bukan pil atau losyen!
Keputusan dilihat dalam 3 minggu & kekal!
Lebih 2,000,000 Pelanggan Worldwide, sejak 1980!

Kuatkan zakar anda,,, dalam 7 hari...

Peralatan No# 1 Dunia ini telah digunakan sejak tahun 1980-an di seluruh dunia! Kini anda boleh memilikinya untuk memulakan sesi senaman otot zakar anda dengan mudah.

Seperti mana yang  kita ketahui, otot memang boleh dikuatkan dengan cara bersenam. Cara untuk menguatkan otot di bahagian zakar adalah berbeza dari cara menguatkan otot di bahagian tubuh badan kita yang lain.

Ia berbeza kerana otot zakar mudah kembang, meregang dan kecil dengan cepat sekali. Otot dan urat di bahagian zakar juga istimewa kerana ia satu-satunya otot yang boleh memegang darah sehingga 10x ganda! Jadi bagaimana untuk kita menguatkan otot kita ini?

Anda tidak akan silap lagi, dengan memilih peralatan Playboy Medical Device yang penggunanya telah mencecah jutaan orang di seluruh dunia! Jika pelakon Playboy sendiri telah menggunakannya, mengapa tidak anda?

Kami juga akan tunjukkan anda langkah-demi langkah untuk menguatkan otot zakar kepada anda sehingga anda berjaya!

Mahukah anda:

 • Menguatkan Otot Zakar
 • Merawat Mati Pucuk
 • Menguatkan Ketegangan Zakar
 • Membina Otot Zakar Seperti Membina Otot Badan
 • Membesarkan Saiz Zakar Anda  Dengan Mudah!
 • Melancarkan Darah di tempat ia tersumbat
 • Menghilangkan Lendir-Lendir dari urat zakar
 • Meluruskan Zakar Yang Bengkok

Jika YA! Pelajari dan ikuti jejak langkah Pelakon Playboy! Mereka menggunakan peralatan yang di panggil Playboy Medical Device...

Pernahkah anda alami perkara berikut?

Jika anda pernah alami perkara berikut maka zakar anda lemah.

 • Zakar tegang untuk 5 minit sahaja
 • Zakar tidak tegang pada malam hari ketika anda tidur
 • Zakar tidak tegang ketika anda bangun pagi
 • Zakar susah untuk ditegangkan
 • Zakar lembik dan kecil serta tidak bermaya
 • Zakar anda lembik secara tiba-tiba ketika sedang seks (AWAS!)
 • Zakar keras tetapi tidak 100%


BETINDAKLAH SEGERA, SEBELUM TERLAMBAT

Apa Yang Ia Mampu Lakukan?
Set Lengkap Boleh Dibawa Kemana Sahaja
Jadi... Bagaimana Ia Berfungsi?

Umumnya, zakar kita terbahagi kepada 3 bahagian, 2 ruang di atas (nama saintinfiknya Corpora Carvenosa), dan 1 ruang kecil di bawah (Corpus Spongiosum). Sila Lihat Gambarajah
Bila zakar anda menegang, zakar anda akan dipenuhi darah, memenuhi 3 ruang tersebut. Ruang Corpus Spongiosum adalah ruang yang diguna khusus untuk kencing dan pancutan mani.  Bagaimanapun Corpora Carvenosa, adalah ruang pemegang darah yang utama. Di sinilah 90% darah disimpan setiap kali zakar anda menegang.


Zakar anda kini terhad oleh panjang dan tebal saiz zakar anda, semaksima  yang boleh, di mana Corpora Cavernosa akan diisi dengan darah. Dengan ini, bermakna adalah mustahil untuk zakar anda membesar dengan sendiri, sekiranya darah memenuhi ruang Corpora Carvenosa tersebut  telah mencapai tahap tertinggi. Cara yang betul untuk pembesaran zakar adalah dengan membina dan membesarkan ruang Corpora Cavernosa. Ia hanya boleh dilakukan menggunanakan teknik dan peralatan yang khusus untuk membina dan membesarkan zakar.

Jadi bagaimana Corpora Cavernosa ini dibesarkan?
Senaman yang dilakukan biasanya akan meregang dinding-dinding sel Corpora Cavernosa, dengan meningkatkan aliran darah kedalam ruang tersebut. Regangan dan paksaan secara berperingkat akan membesarkan ruang Corpora Cavernosa ini seterusnya memberi lebih banyak darah memasuki ruang tersebut. Setiap kali senaman dilakukan maka zakar akan membesar secara berperingkat, kesannya zakar akan menjadi lebih besar, kuat dan sihat.
       Kebanyakan lelaki seluruh dunia, tidak peka dan tidak ambil peduli bahawa senaman zakar ini wujud, itulah sebabnya berjuta-juta lelaki mengalami masalah tenaga batin. Sebabnya mereka tidak pernah melatih zakar dengan senaman yang sepatutnya, untuk menjadikan zakar mereka lebih kuat dan sihat secara menyeluruh. Bayangkan sekiranya anda langsung tidak pernah bersenam mana-mana anggota badan, organ tubuh badan anda pasti lemah sekarang, begitu jugalah yang akan terjadi sekiranya zakar anda langsung tidak dijaga dan diberikan senaman secukupnya.

Yang BENAR adalah majoriti lelaki seluruh dunia, termasuk ANDA, memiliki zakar yang tidak sihat dan lemah. Tahukah anda kebanyakan  lelaki terpancut seawal 3 minit ketika seks... ya, kurang dari 3 minit! Kajian menunjukkan bahawa 93% dari seluruh wanita tidak berpuashati dengan saiz zakar dan keupayaan seks pasangan masing-masing. Ini kerana pasangan masing-masing tidak dapat bertahan cukup lama untuk memuaskan pasangan mereka sehingga klimaks.

Dengan latihan dan teknik yang berkesan, anda boleh meningkatkan sistem ejakulasi dan kesihatan organ zakar anda, untuk mengawal pancutan, seterusnya menikmati kepuasan klimaks yang berganda.
FAKTA: 98% lelaki yang kerap bersenam mengalami peningkatan saiz zakar yang ketara dari segi panjang dan ukurlilit.  Mereka juga didapati menikmati kehidupan seks yang lebih bermakna.

Peralatan unik berserta teknik berkesan dari kami, memberikan anda INFORMASI secara langkah demi langkah, untuk membina dan membesarkan Corpora Cavernosa. Melatih bahagian Corpora Cavernosa anda, akan membolehkan lebih banyak darah memasukinya kerana ia menjadi semakin besar dan kuat. Sekiranya anda pergi ke Gym setiap hari untuk menguatkan otot tubuh badan, anda akan dapati otot membesar dan kuat bukan? Begitulah halnya dengan zakar anda. Menggunakan teknik senaman kami, dengan kadar yang kerap, anda PASTI akan dapat membina pertumbuhan & kekuatan zakar anda ketahap yang lebih tinggi.

100% Diuji Secara Klinikal & Terbukti!
DISYORKAN OLEH DOKTOR PAKAR!

Bersenam dengan kadar yang kerap bukan hanya meningkatkan saiz dan ketegangan, ia juga banyak manfaat lain, ini termasuklah keupayaan zakar untuk memegang lebih banyak darah dan meningkatkan aliran darah, menyebabkan ereksi yang lebih mantap dan kuat. Selepas beberapa minggu bersenam, anda akan dapati efek dari senaman tersebut seperti EREKSI yang lebih padu! Senaman yang kerap juga pastinya akan menonjolkan zakar anda, ketika berenang, bersukan dan ketika berada di bilik tidur!

Manfaat sebenar adalah, ia memberikan KESAN YANG KEKAL. Benar, kesan yang akan anda miliki tidak akan hilang walaupun anda telah berhenti bersenam. Ini adalah kerana, tidak seperti anggota badan yang lain, otot dan sel bahagian zakar tidak mempunyai kebolehan untuk kembali kebentuk asal atau mengecut apabila telah dibesarkan. Apabila bersenam, sel dan organ zakar diregang secara berkala dan ia menjadi lebih besar dan ini akan kekal untuk selamanya.

Mengunakan peralatan yang sesuai dan senaman yang berkesan, tidak mustahil sekiranya anda dapat menambah 2-3 inci dalam masa setahun.

Semua bentuk senaman adalah mudah untuk dilakukan, selamat dan tidak akan menyebabkan sebarang rasa sakit, sebaliknya, ia amat menyeronokkan. Kaedah ini dilakukan menggunakan alat senaman yang sesuai dan tangan anda, BUKAN pil, BUKAN losyen dan pastinya BUKAN pembedahan.

Teknik-teknik ini telah digunakan oleh pelakon porno antarabangsa, sejak tahun 1980 lagi, dan sekarang ia boleh anda miliki.

DR. JOEL,(DR. KAPLAN)
Konsep pam zakar yang digunakan adalah sama, cuma harga yang ditawarkan adalah terlalu tinggi.
Percuma kos penghantaran ke seluruh Malaysia
PLAYBOY PENIS PUMP | PLAYBOY MEDICAL DEVICE