Ves Breast Pump

ves breast pump 1

JIKA anda seorang wanita pastinya ANDA akan dikaitkan dengan rupa paras, bentuk badan dan juga saiz payudara anda . NAMUN, jika anda mempunyai saiz payudara yang kecil, ia akan menyebabkan anda merasa rendah diri dan kurang berkeyakinan.

Sebut saja, lelaki mana yang tidak suka pada bahagian payudara wanita. Kaum Adam mempunyai pandangan yang berbeza-beza tentang rupa seseorang wanita TETAPI mereka sependapat tentang payudara. “Payudara (buah dada) mestilah “MANTAP, PEJAL DAN MENAWAN” barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Sebagai wanita, pastinya anda ingin memiliki buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa irihati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

payudara-wanita

 Video Pam Besarkan Payudara Ves Breast Pump

Dengan VES BREAST PUMP dapat menyelesaikan masalah cara membesarkan payudara. Realisasikan IMPIAN ANDA

  • Suami pasti sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang boleh membuatkan mereka tidak sabar pulang dari pejabat
  • Semua orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, kerana ANDA kelihatan begitu menawan.
  • Rakan sepejabat anda pasti cemburu, sebab penampilan anda memang sangat berlainan dan anggun.
  • Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya CUKUP MEMPERSONA, tegang dan mantap.
  • Tahap keyakinan diri anda meningkat kerana mempunyai saiz payudara yang menawan dan pam payudara yang banyak “membantu” anda dalam penjagaan bentuk tubuh badan

anjalDisclaimer: The results of using this product may vary from person to person

KEPUASAN ANDA

Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk cara membesarkan payudara dalam masa yang singkat TANPA KESAN SAMPINGAN.

Pam payudara ini digunakan untuk memontokkan dan membesarkan payudara yang kecil dengan keputusan yang cepat dan kelihatan pejal. VES BREAST PUMP ini dapat mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

KENAPA VES BREAST PUMP TERBAIK

  1. Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja).
  2. Tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah mendapat sedutan yang kuat.
  3. Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
  4. Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
  5. Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan getah yg boleh rosak ( quality export di pasaran U.K.).
  6. Cup dijamin tidak retak, (lifetime warranty – untuk kegunaan biasa bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).
    Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D.
  7. Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk
    beli cup tambahan lagi.

SOALAN LAZIM TENTANG PAM PAYUDARA

1. Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang telah menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA, Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia.

Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan ves breast pump, hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi.

Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan oleh majalah MIDI keluaran November 08 sebagai alat untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?
Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi.

Dengan menjual secara online kami telah dapat menjimatkan kos pengendalian dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran. Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos.
Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju. Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.

3. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 2 cup. Cup pertama untuk payudara saiz A-B. Cup kedua untuk saiz payudara B-C.

CARA PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

  1. Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda.
  2. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang.
  3. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
  4. Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup.
  5. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah
    memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak dan anda berada dalam keadaan duduk.
  6. Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan.
  7. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit.
  8. Tukar ke payudara sebelah.
  9. Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.
  10. Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari cup kecil ke saiz cup lebih besar dalam masa 1 bulan
  11. Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi mengepam (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan) Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
  12. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

HASIL KAJIAN TENTANG WANITA

  • 70% wanita diMalaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan hiasan rumah daripada penjagaan badan.
  • 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.
  • 80% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih, tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.
  • Mereka menganggap payudara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak boleh dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).
  • Wanita yang mempunyai anak cepat layu atau kendur atau lisut apabila payudara mereka tidak dijaga.
  • Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payudara mereka tetapi mereka DEGIL dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.

TESTIMONI PENGGUNA

Saya telah menggunakan breastpump selama 3 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini… Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan.”
Puan Irma (Segamat)

Dulu saya mempunyai saiz payudara yg kecil…bila dah jumpa VES BREAST PUMP , dalam masa 2 bulan lebih je saya dapat saiz payudara yang sesuai..Zaiton (KB)

ves-breast-pump2Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

PEMBELIAN PRODUK

HARGA BEAUTY BREAST PUMP IALAH

SEUNIT RM399

HARGA PROMOSI

SEUNIT RM249

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT PESANAN???

1. MASUKKAN WANG (RM249) KE SALAH SATU AKAUN BANK BERIKUT:

Maybank Berhad, Acc No : 1550-1499-3171, Nazri Zaharudin

CIMB Bank, Acc No : 0506-0159-5685-26, Nazri Zaharudin

Public Bank, Acc No : 4715-8987-36, Nazri Zaharudin

BSN, Acc No : 05107-41-00003350-3, Nazri Zaharudin

Klik Button Di bawah Sekiranya Anda Menggunakan Akaun Paypal





2. SELEPAS SELESAI, BERIKAN MAKLUMAT ANDA KEPADA KAMI MELALUI SMS/WHATSAPP KE 017-6147537

Bank, Nama, Alamat, Amaun Wang, Tarikh, Masa, Kod Produk,

Cth: Maybank, Osman Ismail, 338 Jalan Perdana 7 Taman Perdana 72000 Kuala Pilah NSembilan, RM249, 02-09-14, 12.01, VBP

*VBP-KOD PRODUK VES BREAST PUMP

3. SIMPAN BUKTI PEMBAYARAN SEHINGGA ANDA MENERIMA PRODUK YANG DI PESAN

Call/SMS/Whatsapp 017-6147537 untuk sebarang pertanyaan mengenai produk. Terima kasih.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*